QUI SOM

El Fisidabo te el recolzament del Grau en Enginyeria Física de la Universitat Politècnica de Catalunya, la col·laboració del Parc d’Atraccions del Tibidabo i l’Ajuntament de Barcelona.

En l’activitat hi participen alumnes de batxillerat becats pel Programa CiMs-CELLEX, i del Grau en Enginyeria Física.

Aquesta iniciativa ha estat creada i organitzada per dos amic d’infància, en Luis Carlos Pardo i l’Artur Paz. Tot i que van pendre camins diferents, un en el camp de la ciència i l’altre en el de la comunicació, des de petits sempre han compartit la inquietut per fer-se preguntes de tot tipus.

Un migdia, dinant en un restaurant japonés de Barcelona i mentre menjaven una sopa de misso, es van preguntar: i si anèssim al Tibidabo a fer experiments? I així va començar tot l’any 2012.

Luis Carlos Pardo

LUIS CARLOS PARDO FISIDABO

Investigador de la Universitat Politècnica de Catalunya i professor del nou grau en Enginyeria Física i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona.  Ha estat també professor de batxillerat a l’escola Aula. Amb més de 50 articles en revistes científiques internacionals intenta apropar la recerca a joves amb talent.  Ha dirigit nombrosos treballs de recerca de batxillerat alguns d’ells guardonats amb el premi CIRIT de la Generalitat de Catalunya i amb el premi de treballs de recerca en ciència i tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Artur Paz

ARTUR PAZ FISIDABO

Professional de la comunicació, del marketing i de la gestió empresarial, amb experiència en ràdio, televisió, premsa escrita i Internet. Professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya. Màster en Direcció d’Empreses de Comunicació i Grups Multimèdia a l’Idec de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.